Gavekasser.dk står bag en lang række fantastiske produkter, udvalgt og produceret specielt til vores kunder og unikke gavekasser. Vi sætter en stor ære i, at tilbyde produkter af højeste kvalitet og går aldrig på kompromis. Hos Gavekasser.dk får du en unik mulighed for at personliggøre de enkelte produkter, så du kan sikre at modtageren får noget, specielt til dem.

KAMILLE CREME

Ægte kamille er i århundrede blevet værdsat for sine beroligende egenskaber. Kamillecreme med ægte økologisk kamilleolie har beroligende egenskaber på rød og irriteret hud. Særligt velegnet til blebørn. Cremen er sammensat af meget milde og naturlige ingredienser. Cremens svage lyseblå farve er en naturlig del af kamilleolien. Den svage duft af kamille i cremen har desuden en beroligende effekt ved anvendelse før sengetid

URTE SKUMBAD

Vegetabilsk urteskumbad med økologisk aloe vera, fugtbindende glycerin, urea og røllike, samt kamille, fennikel, humle og melisse, der bidrager med antioxidante og beroligende egenskaber.

HÅND & BODY LOTION

2-i-1 håndcreme og  body lotion med blødgørende og beskyttende egenskaber. Indeholder bl.a. ekstrakt fra morgenfrue, gulerod og mimosebark, samt fugtmættende glycerin og urea.

Bambus tæpper

Smukke og smørbløde tæpper, vævet af 100% bambusfibre. Tæpperne er lette og luftige, absorberer vand 60% bedre end bomuld og holder baby både tør og varm. På sommerdage er disse bambustæpper perfekte til at give skygge og tryghed uden at baby får det for varmt. Bambustæpperne er perfekte, selv til sart babyhud og er lavet af Oeko-tex certificeret bambus fibre. Vi vil næsten garantere at du aldrig har mærket tæpper så bløde og lækre som disse. 

Tæpperne kommer i 2 størrelser; medium (75×75 cm.) og large (120×120 cm.) Samt 3 serier; dreng, pige og neutral.