Earth Control er til dig, som interesserer sig for, hvor produkterne kommer fra og søger det autentiske. Earth Control er til dig, der hele tiden prøver at bevæge dine smagsoplevelser væk fra det ordinære.

Earth Control er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugt fra hele verden, der gør det nemt og lækkert for dig at sætte prikken over i’et og nyde grønne, sunde og naturlige smagsoplevelser.

Stenfrie dadler

Disse stenfrie Deglet Nour dadler er nøje udvalgt fordi de har en uimodståelig, karamelagtig sødme og et lækkert, blødt bid – der tilsammen gør dadlerne til en naturlig snack, der kan nydes lige ud af posen.

Soltørrede dadler kan nydes som en naturlig snack lige ud af posen, når du har lyst til lidt sødt ud på eftermiddagen.

Snack dadler med lakrids

Her kommer en 100 % naturlig snack du virkelig skal unde dig selv at smage! Posen indeholder stenfrie dadler fra Iran, der har en perfekt blød konsistens, en karamelagtigsødme og en mundret størrelse – og så har de fået et gavmildt drys lakridsrodspulver! Den perfekte, søde snack når du har lyst til lidt lækkert ud på eftermiddagen eller får gæster, som skal have lidt sødt til kaffen.

Nydes lige ud af posen og med god samvittighed – de er nemlig ikke tilsat sukker, men indeholder kun naturlig sukker de soltørrede dadler og sødmefyldte krydderier.

Snack dadler med kakao

Her kommer en 100 % naturlig snack du virkelig skal unde dig selv at smage! Posen indeholder stenfrie dadler fra Iran, der har en perfekt blød konsistens, en karamelagtigsødme og en mundret størrelse – og så har de fået et gavmildt drys kakao! Den perfekte, søde snack når du har lyst til lidt lækkert ud på eftermiddagen eller får gæster, som skal have lidt sødt til kaffen.

Nydes lige ud af posen og med god samvittighed – de er nemlig ikke tilsat sukker, men indeholder kun naturlig sukker de soltørrede dadler og sødmefyldte krydderier.

Abrikoser

Soltørrede abrikoser er noget af det tætteste naturen kommer på vingummi – et lækkert bid og en skøn, sød smag med en smule syrlighed samt en fantastisk flot farve. De er nøje udvalgt fra Tyrkiet hvor de har slikket masser af sol i det varme, solrige klima. Efter høsten i juli fjernes stenen hvorefter abrikoserne tørres i solen og håndsorteres flere gange for at sikre en høj kvalitet. Soltørrede abrikoser er alletiders og gør en verden til forskel som det naturligt søde indslag i madkassen eller når du trænger til en bid solskin ud på eftermiddagen.

Æblesnacks med mango

Æblesnacks som består af naturlige og sprøde snack varianter af tørrede æbler, som via en special tørring er gjort ekstra knasende og sprøde. Denne spændende udgave af sprøde, klassiske æblechips med smag af frisk, eksotisk mango. Du kan nyde dem lige ud af posen og med god samvittighed – de er nemlig ikke tilsat sukker, men indeholder kun naturlig sukker fra de tørrede æbler.

… og så svarer 1 pose APPLE BITES faktisk til ca. 3 friske æbler.