DækOp personliggør alle typer af produkter. I dette tilfælde er de med til at gøre netop din gavekurv unik og gøre dine tilvalg langt sjovere. Gavekurven sammensættes nemlig med masser af produkter fra DækOp som bl.a. opskrifter graveret på træ, lædernøgleringe, skilte, julekugler og mange andre fine der, der gør din gavekurv ganske særlig. Besøg også DækOp’s hjemmeside og se deres store udvalg af personliggjorte artikler til alle livets begivenheder.

Navneskilt med lædersnørre

Navneskiltene fra DækOp laves i 3 mm birkefiner og graveres med smukke detaljer og lige den tekst du ønsker. Der medfølger desuden et ophæng i 100% kernelæder, så skiltet er lige til at hænge op på børneværelset. 

Coasters i cognacfarvet kernelæder

Alle coasters fra DækOp laves af 100% ægte kernelæder fra Argentina. Læderet bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.

Coastersne laves i en smuk cognacfarvet læder og kan graveres med lige den tekst der ønskes.

Læderet vil arbejde over tid og afhængigt af de miljøer, som det udsættes for. Det kan derfor tage farve af sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det.  

MOR definitionsskilt 

Træskilt i 3 mm. birkefiner graveret med en sjov og hyggelig tekst der indrammer essencen af MOR. Skiltet kommer med et flot ophæng i ægte kernelæder.

Opskriftskilte 

DækOp har designet disse unikke opskriftskilte i 3 mm birkefiner, graveret med 2 gin opskrifter. Disse skilte er perfekte i hjemmebaren, når der skal blandes spændende Gin&Tonics.

Vinbar skilt

Udskåret skilt i 3 mm birkefiner med teksten VINBAR. Kan hænges op i hjemmebaren eller stå som pynt på vinreolen.

Skilt med okseudskæringer

Flot skilt i 3 mm birkefiner med okseudskæringer. Tekst og billede er graveret i pladen og gør sig smukt som ophæng i f.eks. køkkenet

Lædernøglering

Alle lædernøgleringe fra DækOp laves af 100% ægte kernelæder fra Argentina. Læderet bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.

Nøgleringene laves i en smuk cognacfarvet læder med detaljer og nøglering i oxideret messing. Nøgleringene kan graveres med lige den tekst der ønskes.

Læderet vil arbejde over tid og afhængigt af de miljøer, som det udsættes for. Det kan derfor tage farve af sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det.  

Mors dags hjerte

Udskåret mors dag hjerte i 3 mm birkefiner med teksten; Verdens bedste mor. Hjertet måler 13 cm i højden og udgør en smuk og personlig gave til verdens bedste mor.

Coasters i valnød

4 stk. unikke og smukke coasters i valnød. Disse klassiske, firkantede coasters gør det smukt på et hvert bord og du får mulighed for at personliggøre dem lige som du ønsker.

Personligt stofforklæde med tekst (Fairtrade mærket)

Klassiske forklæde uden lommer med justerbar nakkestrop.
Forklædet er 77cm bredt og 110cm langt og laves med personlig tekst efter ønske. Størrelse på teksten tilpassede længde og der kan inkluderes ikoner, pile mm. hvis dette noteres.

Forklædet kan vælges i 3 forskellige farver; koksgrå, bordeaux og navy.