bures

Burts Chips startede i 1995 i Devon i England med en ambition om at lave verdens bedste kartoffelchips. Efter at have ledt efter de bedste ingredienser og testet chips i 2 år kom de første 3 varianter af håndlavede kartoffelchips på gaden i 1997. De blev hurtigt en succes, og siden da er der føjet mange prisvindende udgaver af den sprøde kartoffel til sortimentet. Fælles for dem alle er, at de laves af de bedste lokalt og bæredygtigt producerede kartofler og krydderier, og at der ikke tilsættes kunstige ingredienser og konserveringsmidler.

Alle chips håndlaves – ikke noget med storindustriel produktion her. Derfor er hver enkelt pose Burts Chips trykt med navnet på den kok, der har kogt chipsene. Den stolthed og kærlighed til håndværket kan smages!

Burts Chips Sea Salt

INGREDIENSER
Kartofler, solsikkeolie, Cornish Sea Salt, havsalt.

ALLERGENER
Egnet til vegetarer, glutenfri.

Burts Chips Smoked Crispy Bacon

INGREDIENSER
Kartofler, solsikkeolie, krydderier, salt, sukker,
tørret peberfrugt, naturlige smagsstoffer, ris mel, chili flager, hvidløg pulver, naturlig malt eddike smag, gærekstrakt pulver, oregano, naturlig farve: paprika ekstrakt, naturlig kalk aromastoffer, naturlige chorizo aroma

ALLERGENER
IKKE egnet til vegetarer. Glutenfri.